Lokalene har god plass og lekkert design

OM OSS


Burger Bar åpnet i november 2013 i Folketeaterpassasjen ved Youngstorget i Oslo. Lokalene er tegnet og designet av Snøhetta.

Nykvernet hamburgerkjøtt

Hamburgerne på Burger Bar lages av nykvernet kjøtt og grilles på åpen kullgrill. Hamburgerbrødene blir daglig bakt etter spesialoppskrift, og alt serveres med hjemmelaget tilbehør. Ingen halvfabrikat. Ingen frossen mat. Å servere fersk, bærekraftig og lokal mat er et absolutt mål.

En spiseplass til en hver anledning

Med 150 sitteplasser er lokalet delt opp i tre, der man i overetasjen finner restauranten vår med bordservering i tillegg til vår cocktailbar. Til restauranten kan man reservere bord på forhånd og ta en helaftens feiring som passer til alle anledninger.

Flott spiseplass i Folketeaterpassasjen

Ute i Folketeaterpassasjen har vi gigantiske langbord og benker som passer både for de som kun vil ha en kjapp lunch, så vel som de som vil ha en uformell og hyggelig feiring med venner eller kollegaer med god mat og drikke til.


Stedet har hentet inspirasjon fra hele verden, men kanskje først og fremst fra Buenos Aires og byens arkitektoniske storhetstid tidlig på 1900-tallet. Flere av burgerne på menyen har også fått navn etter Buenos Aires mange bydeler.Skreddersydde arrangementer


Vi skreddersyr også spesialarrangementer for private eller firma, som for eksempel jubileum, kick off, konferanser, intimkonserter, lanseringer, lukkede selskap etc. Ta kontakt for et tilbud og en av våre arrangementsansvarlige hjelper deg med å finne perfekte løsninger.


Kontakt: event@burgerbar.no eller bestill bord her.