Lokalene har god plass og lekkert design

OM OSS


Burger Bar åpnet i november 2013, og ligger i Folketeaterpassasjen ved Youngstorget i Oslo. Lokalene er tegnet og designet av Snøhetta.

Nykvernet hamburgerkjøtt

Hamburgerne på Burger Bar lages av nykvernet kjøtt og grilles på åpen kullgrill. Hamburgerbrødene blir daglig bakt etter spesialoppskrift, og alt serveres med hjemmelaget tilbehør. Her serveres verken halvfabrikat eller frossen mat. For oss er det et absolutt mål å alltid servere fersk, bærekraftig og lokal mat.

En spiseplass for enhver anledning

Vi har 150 sitteplasser, og lokalet er delt opp i tre. I overetasjen finner du restauranten vår der vi har bordservering, i tillegg til vår cocktailbar.

Reserver gjerne bord i restauranten på forhånd, og inviter til en helaftens feiring. Vi serverer noe som passer enhver anledning.


God atmosfære hos Burger Bar
Flott spiseplass i Folketeaterpassasjen

Ute i Folketeaterpassasjen har vi gigantiske langbord med benker til. Dette området passer for de som kun vil ha en kjapp lunch, så vel som de som vil ha en uformell og hyggelig feiring med god mat og drikke sammen med venner eller kolleger.


Stedet har hentet inspirasjon fra hele verden, men kanskje aller mest fra Buenos Aires og byens arkitektoniske storhetstid tidlig på 1900-tallet. Flere av burgerne på menyen har også fått navn etter Buenos Aires' mange bydeler.


Skreddersydde arrangementer


Vi skreddersyr spesialarrangementer både for privatpersoner og bedrifter, ved jubileum, kick off, konferanser, intimkonserter, lanseringer, lukkede selskap og lignende.

Ta kontakt for et tilbud, så vil en av våre arrangementsansvarlige hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen.

Kontakt oss gjerne ved å sende mail til event@burgerbar.no eller bestill bord her.