Selskapsarrangementer i Folketeaterpassasjen

På Burger Bar har vi flere gode muligheter for å kunne arrangere et hyggelig selskap med mat og drikke. Vi ønsker å være et naturlig sted for feiring av bursdager, konfirmasjon, jubileum, firmafest, julebord eller andre festlige anledninger.

Skreddersydde selskapsløsninger

Lokalet er delt inn i tre ulike soner, og har du egne ønsker i forhold til bordplassering eller andre tanker rundt arrangementet, strekker vi oss langt for å gjøre kvelden spesiell for dere. Som gjest hos oss vil vi at du skal oppleve god service og fantastiske smaker.

Hjemmelagde burgere av høy kvalitet

Nykvernet hamburgerkjøtt som kommer rett fra slakteren! Få ting er elsket av så mange - og vil du være sikker på at alle blir fornøyd, er Burger Bar AS et trygt valg. Alle våre råvarer er av beste sort og kvalitet. Vi vet hva som skal til for å levere det lille ekstra.

Flotte lokaler sentralt i Oslo

Her kan du sitte inne i lokaler designet av Snøhetta, eller du kan spise i selve Folketeaterpassasjen. Våre lokaler har noe for alle, enten du har vært på et av teaterstykkene eller bare ønsker å komme sammen i godt selskap og spise smakfulle burgere.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille bord? Kontakt oss gjerne her: event@burgerbar.no eller telefon: 911 58 613.

Lokalet er designet av Snøhetta