EVENT

Burger Bar AS ligger svært sentralt i Oslo sentrum, rett ved Youngstorget. Dette er et naturlig sted å holde eventer på, som kick-off, firmafest, teambuilding eller fredagspils. Mange lager en helaften ut av det, hvor en teaterforestilling i Folketeateret kombineres med smakfulle burgere hos oss.

Skreddersydde arrangementer i Oslo sentrum

Vi er fleksible og legger til rette for en flott opplevelse. Restauranten og lokalet kan tilby en god atmosfære, kvalitetsrike burgere fra norsk storfe, samt dedikerte ansatte som søker å gjøre markeringen til en minneverdig opplevelse for dere. Burger Bar i Folketeaterpassasjen er med andre ord et flott sted å markere begivenheter på.

Skap gode minner for dine ansatte

Å ta med de ansatte på middag, er en flott måte å gi verdi til teamet og dine ansatte. Vi legger alt til rette for at dere skal ha en hyggelig aften, i spennende og moderne lokaler og med nydelig mat. Hamburgerne våre lages av nykvernet kjøtt og grilles på åpen kullgrill. Hamburgerbrødene blir daglig bakt etter spesialoppskrift og tilbehøret er også hjemmelaget. Vi serverer ingen halvfabrikat eller frossenmat. Her får du servert fersk, bærekraftig og lokal mat.

Ta kontakt med oss på event@burgerbar.no eller på telefon: 911 58 613 for tilbud på catering.

Flotte lokaler, designet av Snøhetta